Förlossningen..

Japp, idag blev det ett besök på förlossningen. Hade inte kännt bebis sen igårkväll. Hon brukar vanligtvis vara väldigt livlig och jag brukar t.om vakna på nätterna av att hon sparkar. Även på morgonen när vi går upp och när jag äter frukost brukar hon reagera men idag var det inget alls. 

La mig i sängen i 3(!) timmar och väntade på någon reaktion men iiiingenting. Hann bli skitnervös och rädd. Ringde förlossningen som lät oss komma in direkt. V följde med och fsk var ok med att stora barnen stannade lite längre. ♡ 


Vi kom in och fick göra ctg och då började lillasyster röja runt direkt! Sån lättnad! Kände att hela hon vände runt vit ett par tillfällen, har inte känt det förut så det var lite häftigt! Ctg't blev godkänt och bad de kolla blodtryck också, även det var bra, så himla skönt och vi fick åka hem till våra killar som hade det så roligt på fsk att de inte ville åka hem haha. Fröknarna är så gulliga där och hade blivit oroliga när vi berättade varför vi skulle åka in. Vi är så glada att barnen fick hamna på just denna förskolan! :) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lunisla.blogg.se

Mamma till 3, och gravid med nr 4!

RSS 2.0